Lidenskap for smakfull, sunn og næringsrik mat

Inspirasjon og motivasjon for en mer energifylt hverdag.

Hvem vi er

Nudi Nutrition ble startet i 2014 og drives av ernæringsrådgiver Siri Tøvik. Vår kompetanse er særlig rettet mot forebyggende ernæringsarbeid for ulike grupper og behov i befolkningen.

Hva vi gjør

Nudi Nutrition hjelper deg å se sammenhengen mellom det du spiser og din helse. Vi kan bistå med kantinedrift, samt undervisning i mat og helse, matkurs, foredrag om ernæring, og kostholdsveiledning for både private og bedrifter.

Hvor vi er

Nudi-eventyret startet i Kristiansund, men har nå også kommet til Oslo. Vi kan bistå mennesker i alle deler av Norge, da vi tilbyr nettbasert veiledning.

Kontakt oss

Teamet

Bilde av Siri

Siri Tøvik

Ernæringsrådgiver (B.Sc.ernæringsfysiologi)
Daglig leder

Siri har en treårig bachelorutddaning innen ernæring fra Bjørknes høyskole. Hun startet Nudi Nutrition i 2014, med en dedikert lidenskap til forebyggende helse og et brennende ønske om bedre ernæringskommunikasjon til folket.

Ønsker å bidra til bedre folkehelse, og mindre kostholdsforvirring for den enkelte.

Bred erfaring innen flere områder, blant annet psykisk helse, undervisning i introprogram, kantine, kurs og undervisning for barn og ungdom, vektreduksjon, kurs og foredrag for idrettslag m.m.

Bilde av Siri

Lisa Marie Maur

Administrasjonskoordinator

Lisa Marie er for øyeblikket student, og blir ferdig med B.Sc. i ernæring i 2021. 

Hun brenner for matglede til folket og jobber for å spre dette i hjemmet, på arbeidsplassen, i skole og barnehage.

Ønsker å overføre basiskunnskap innen ernæring til menneskers hverdag og vil jobbe for å inspirere mennesker til bedre helse ved å ta bedre matvalg hele året gjennom. 

Bred erfaring med melkefri kost som er like god som vanlig kost, også tilrettelagt for familier.

Portrett av Pranee

Pranee Payangke

Kantineleder, avd. Nordmøre Energiverk AS.

Pranee har god erfaring i kantineledelse, og har en bachelorgrad i business adminstration fra Bangkok University. 

Brenner for å skape en arena hvor kantinen er hjertet i bedriften, med smart mat i fokus. Det skjer med et smil rundt munnen, en jakt på de gode oppskriftene og gode råvarene - samt et stort fokus på sunnhet, bærekraftighet og selvfølgelig en økonomisk drift av kantinen.