Få veiledning hos oss, hjemme hos deg eller over nett.

PROFESJONELL VEILEDNING TIL ET SUNT OG VARIERT KOSTHOLD

Kontakt oss

Små justeringer i kosthold kan gi store helsegevinster

Er du usikker på om kostholdet ditt inneholder alle de næringsstoffer kroppen din har behov for? Ønsker du å optimalisere ditt kosthold etter dine behov og din hverdag? Trenger du inspirasjon og motivasjon til å ta de rette valgene for deg og din helse? Da kan kostholdsveiledning være noe for deg.

Vi i Nudi er opptatt av at kostholdsveiledningen skal tilpasses hvert enkelt individ, da alle mennesker har ulike behov, verdier og målsetninger. Vi kan bistå med veiledning ved:

 • Pre-diabetes eller diabetes

 • Cøliaki/glutenallergi

 • Laktoseintoleranse

 • Andre matvareallergier- og intoleranser

 • Mage- og tarmproblematikk

 • Allergi og eksem

 • Muskel- og leddsmerter

 • Høyt kolesterol

 • Høyt blodtrykk

 • Overvekt eller undervekt

 • Underernæring

 • Kostholdsundersøkelse

Kosthold og ernæring for vegetarianere/veganere

Som vegetarianer/veganer kan det være utfordrende å vite hva man må spise for å få i seg alle de riktige næringsstoffene kroppen trenger i løpet av en dag. 

Nudi Nutrition tilbyr kostholdsveiledning for denne gruppen. Vi veileder deg til en smakfull, spennende og kjøttfri hverdag!

Plantebaserte oppskrifter

Førstegangskonsultasjon

I første fase vil vi bli kjent med deg! Vi kartlegger ditt kosthold, din hverdag og de utfordringer du har med å klare det du ønsker å oppnå. Det kan være å gå opp eller ned i vekt, øke energinivået, eller generelt å føre en mer helsefremmende livsstil. Sammen definerer vi ditt mål og vi gir deg konkrete råd om hvordan du kan nå dette målet.

Tid: 45-60 min
Pris: 750 Kr

Oppfølging

God oppfølging kan være avgjørende for å nå målet du har satt deg. Her evaluerer vi prosessen, går gjennom mål og vurderer eventuelle tiltak. Vi tar også målinger dersom dette er aktuelt. Hvor lenge du har behov for oppfølgning avhenger av hvilket mål du har. Endring av vaner skjer over tid, og det finnes ingen snarvei til en god helse!

Oppfølging

Tid: 30-45 min
Pris: 450 Kr

Oppfølgingspakke 

Tid: 3 timer
Pris: 1215 Kr

Oppfølgingspakke

Tid: 5 timer
Pris: 1980 Kr

Oppfølgingspakke

Tid: 10 timer
Peis: 3825 Kr

Kostholdsplan

En kostplan er et verktøy som skal veilede deg med tanke på energibehov, måltidssammensetning- og rytme. Våre kostplaner er personlige og er kun ment for den personen planen utleveres til. Dette fordi vi alle har ulike energibehov. Vi tar naturligvis dine personlige preferanser og mål i betraktning ved utarbeidelse av kostplanen.

Tid: 1 uke
Pris: 1500 Kr

Hjemmekonsultasjon

Nudi Nutrition kommer gjerne hjem til deg for å kartlegge dine mål og ønsker. I løpet av timen vil du lære mye om ernæring og få med deg verktøy og redskaper som du kan bruke når du er på egen hånd. Sammen går vi gjennom matskapet ditt. Det kan virke skummelt, men det er en unik mulighet til å lære mer om maten du spiser.

For ytterligere motivasjon og inspirasjon kan vi ta med råvarer hjem til deg. Vi lager mat sammen og viser deg hvordan du enkelt kan lage sunn mat i en travel hverdag. Dette vil definitivt gi deg en kickstart på veien mot en sunnere hverdag.

Hjemmekonsultasjon

Tid: 90 min
Pris: 1250 Kr

Hjemmekonsutlasjon med matlaging

Tid: 2-2,5 timer
Pris: 1800 Kr

Kostholdsveiledning på nett

Kostveiledning kan også foregå over nettet, via f.eks. Skype eller Messenger. Vi følger deg tett, på samme måte som ved førstegangskonsultasjon og oppfølging, slik at du er sikret å nå dine mål.