GRØNNKÅLCHIPS

Høres kanskje rart ut, men smaker overraskende godt! Prøv det før du dømmer det, og det har faktisk vært en av favorittene på våre matkurs for barn. 

Høres kanskje rart ut, men smaker overraskende godt! Prøv det før du dømmer det, og det har faktisk vært en av favorittene på våre matkurs for barn.


Du trenger: 

1 pakke grønnkål
1 dæsj olivenolje
Havsalt
Andre smakstilsetninger hvis ønskelig


Slik gjør du: 

Sett på ovnen på 175 grader. Skyll og rens grønnkål bladene grundig. Kutt bort stilken, del bladene i store biter og ha de i en bolle. Bland inn olje og  krydder. Bruk gjerne hendene da det er enklest. Dekk en stekeplate med bakepapir og spre bladene utover. Stek dem i ovnen i 12-15 minutter. De er ferdige når de er sprø og brungrønne i fargen.
NB! Pass godt på da de lett kan bli brent.

0 0
Feed